2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Haliç Üniversitesi'nde 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 20 Haziran ve 21 Haziran günleri olmak üzere iki oturum şeklinde gerçekleştirildi.

5. Levent Kampüsü Konferans Salonu'nda Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Necati CEYLAN, Mütevelli Heyeti II. Başkanı Av. Mehmet Nedim KOLAN ve üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Zafer UTLU'nun da katılımıyla gerçekleşen mezuniyet töreninin açılış konuşmasını Rektörümüz UTLU yaptı.

Ardından törende üniversite birinci, ikinci ve üçüncüsüne hediye ve başarı plaketi teslim edildi.

20 Haziran Salı günü sabah gerçekleşen oturumda Mimarlık Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi ve Konservatuvar mezunları, öğleden sonra gerçekleşen oturumda ise Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Hemşirelik Yüksekokulu ve Mühendislik Fakültesi mezunları sahneye çıkarak kep attı.

21 Haziran Çarşamba günü ise sabah gerçekleşen oturumda Meslek Yüksekokulu mezunları, öğleden sonra gerçekleşen oturumda İşletme Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi ve Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu mezunları sahneye çıkarak kep attı.

Tüm mezunlarımızı kutluyor, nice başarılara imza atacakları mutlu bir gelecek diliyoruz.