HI Center (Kuluçka Merkezi) “Girişimcilik 101 Eğitimleri’’ Tamamlandı
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler HI Center (Kuluçka Merkezi) “Girişimcilik 101 Eğitimleri’’ Tamamlandı

HI Center (Kuluçka Merkezi) “Girişimcilik 101 Eğitimleri’’ Tamamlandı

​​​Üniversitemiz girişimcilik ekosistemini büyütmek ve sürdürülebilir başarılara katkı sunmak adına çalışmalarına devam ediyor.

15-16 Kasım tarihlerinde Haliç TTO, Sürekli Eğitim Merkezi, HI Center (Kuluçka Merkezi) ve öğrenci kulüplerimizden HUGİP'in ortaklığı ile "GİRİŞİMCİLİK 101 Hızlandırma Eğitimleri" gerçekleştirildi. Alanında uzman eğitmenler tarafından 7 farklı başlıkta düzenlenen eğitimler ile girişimci adaylarına, akademisyenlerimize ve öğrencilerimize ​girişimciliğin başlangıç aşamaları ve süreç hakkında bilgiler aktarıldı.

Karşılıklı soru-cevap şeklinde gerçekleşen kısımda ise adaylar girişimciliğe dair merak ettiklerine yanıt buldu​.