Yayınlama Tarihi: 23 Aralık 2024
Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2024
Yayınlama Tarihi: 23 Aralık 2024
Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2024
Sümerkan, S.C. ve Bucak, T. (2024). Devlet ve Vakıf Üniversitelerinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Sokak Lezzeti Tüketim Alışkanlıkları: İzmir Örneği, Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 8(4): 333-351.
https://doi.org/10.26677/TR1010.2024.1479
Küçükerman, Ö. (2024).
Cam Sanayisinin Tarihi Serencamında Kızılay Maden Suyu Şişeleri , A. Durmuş (Ed.), Kızılay Kültür ve Sanat Yayınları. ISBN: 978-625-94264-3-3.
Bozgan-Baş D, İnce EZ, Kavram G, Çalışkan MM.
Tele-MiYo: a tele-yoga program for mother-preterm infant dyads .
Journal of Bodywork and Movement Therapies. 42 (2025) 192–197.