Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Oldu !
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Oldu

​​​ Cumhurbaşkanlığı kararıyla 40 üniversite bünyesinde 52 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulduğu Resmi Gazete'de yayımlanmıştır. Bu kapsamda Haliç Üniversitesi'nde de Spor Bilimleri Fakültesi'nin kurulması kararlaştırılmıştır.

Türkiye'de vakıf üniversiteleri arasında ilk Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu'na sahip olan üniversitemiz, böylelikle 2023 - 2024 akademik yılından itibaren fakülte düzeyinde spor eğitimi vermeye başlayacaktır. Yeni eğitim öğretim yılında Spor Bilimleri Fakültemize yerleşerek aramıza katılacak olan tüm yeni öğrencilerimize ve akademisyenlerimize başarılar dileriz.