Haliç Üniversitesi Öğrencilerinin 20 Projesi TÜBİTAK Desteği Almaya Hak Kazandı
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Haliç Üniversitesi Öğrencilerinin 20 Projesi TÜBİTAK Desteği Almaya Hak Kazandı
​​​​​​​TÜBİTAK tarafından 2209-A ve 2209-B kapsamında Ön Lisans / Lisans bölümlerinden mezun aşamasında olan öğrencilerimizin yaptığı  başvurulardan 20 proje destek almaya hak kazandı.

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında Meslek Yüksekokulu'ndan 8 proje, Fen Edebiyat Fakültesi'nden 5 proje, Güzel Sanatlar Fakültesi'nden 4 proje, Mimarlık Fakültesi'nden ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan 1'er proje destek aldı.

TÜBİTAK 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri kapsamında ise Güzel Sanatlar Fakültesi'nden 1 proje destek programına kabul edildi.

​TÜBİTAK tarafından projesi onaylanan tüm öğrencilerimizi ve onlara proje başvuru / uygulama süreçlerinde  her türlü desteği sağlayan akademik danışmanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.​​​

Destek alan projeleri görmek için tıklayınız.​​