Akademik Teşvik ve Performans Ödül Töreni Gerçekleşti
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Akademik Teşvik ve Performans Ödül Töreni Gerçekleşti

​Haliç Üniversitesi, akademik kadrosunu teşvik etmek ve performanslarından dolayı ödüllendirmek amacıyla düzenlenen Cübbe Giydirme ve Akademik Teşvik ve Performans Ödül Töreni Büyük Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Üniversitemize yeni katılan akademisyenlerimize cübbelerinin giydirildiği ve ödüllerin takdim edildiği tören, Rektör Prof. Dr. Nihat İnanç'ın açılış konuşmasıyla başladı.

Prof. Dr. İnanç, konuşmasında Haliç Üniversitesi'nin ulusal ve uluslararası alanda akademik başarılarını en üst seviyeye taşımayı hedeflediklerini vurguladı. Bu doğrultuda akademik kadroyu güçlendirme kararlılığını dile getirirken, kurumsal akredite olmuş bir üniversite olma yolunda çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Açılış konuşmasının ardından, Rektörümüz Prof. Dr. Nihat İnanç, üniversitemize yeni katılan; Prof. Dr. Fatma Zeynep Aygen, Prof. Dr. Rahmet Savaş, Prof. Dr. Hasan Boynukara, Prof. Dr. Nurettin Konar, Dr. Öğr. Üyesi Buket Kırcı Altınkeski, Dr. Öğr. Üyesi Serhat Orakçı, Dr. Öğr. Üyesi Şirin Aşkar, Dr. Öğr. Üyesi Sevim Yağız'a cübbelerini giydirdi.

Akademisyenlerimizin cübbelerini giymelerinin ardından, teşvik ödüllerine ve özel başarı belgelerine layık görülen akademisyenlerin ödülleri takdim edildi. Üstün başarı belgesi, Doçent Doktor Alireza Souri, başarı belgeleri de Profesör Doktor Salaheddine Bendak ve Öğretim Görevlisi Monireh Norouzi Soufiani'ye takdim edildi.

Tören, akademisyenlerimize başarı belgelerinin teslim edilmesi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Akademisyenlerimizi tebrik eder, gelecek çalışmalarında başarılarının devamını dileriz.​