Metaverse Burs Programı Sonuçları Açıklandı
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Duyurular Metaverse Burs Programı Sonuçları Açıklandı

Metaverse Burs Programı Sonuçları Açıklandı

​Haliç Üniversitesi ve Atlas Space iş birliğiyle hayata geçirilen "Metaverse Burs Programı" sonuçları jüri değerlendirmesi sonucunda belirlendi. Başvuruları değerlendirmek için bir araya gelen, başkanlığını Dr. Öğr. Üyesi​ Emirhan COŞKUN'un yaptığı, Kurumsal İletişim Daire Başkanı ve Öğr. Üyesi Filiz DAĞ, Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Elif Altıntaş KAHRİMAN, Yazılım Mühendisliği V. Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sait ERKOVAN ve Atlas Space CEO'su Burçin GÜRBÜZ'ün yer aldığı jüri ekibi kazanan adayları belirledi.

Jüri değerlendirmesi sonucunda "Genesis of Realm" projesi ile Mine Örüklü birincilik ödülüne hak kazanırken, "Lazy Minting" projesi ile Talha Korkmaz jüri özel ödülüne layık görüldü.

Kazanan adayları tebrik eder, başvuru gerçekleştiren tüm adaylara teşekkürlerimizi sunarız.