Haliç Üniversitesi'nden Yeni Bir TÜBİTAK Başarısı
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Haliç Üniversitesi'nden Yeni Bir TÜBİTAK Başarısı

Haliç Üniversitesi'nden Yeni Bir TÜBİTAK Başarısı

​​TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programında 15 Projemiz Destek Aldı!

TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2209-A
2023/1 Dönemi başvuruları bilimsel değerlendirme sonucunda Ön Lisans / Lisans bölümlerinden öğrencilerimizin, danışman öğretim elemanları ile  yaptığı proje başvurularından 15 projemiz  destek almaya hak kazandı.

Üniversitemiz, programa yapılan başvuru sayısı bakımından 189 üniversite arasında 86. sırada yer alırken, desteklenen proje kabul oranı %50 olarak gerçekleşti.

TÜBİTAK tarafından projesi onaylanan ve proje başvurusu yapan tüm öğrencilerimizi, danışman öğretim elemanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.​