Sait Güray Yalçın, A' Design Award and Competition'da Gümüş Ödüle Layık Görüldü
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Sait Güray Yalçın, A' Design Award and Competition'da Gümüş Ödüle Layık Görüldü
 

​Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Yüksek Lisans Programı öğrencimiz Sait Güray Yalçın, A' Design Award and Competition'da “Interior Space and Exhibition Design“ kategorisinde gümüş ödüle layık görüldü.

İtalya'da her yıl düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından katılımcılara ev sahipliği yapan bu prestijli yarışmada, tasarımlar dünyaca ünlü tasarımcılardan oluşan jüri tarafından büyük bir dikkat ve özenle değerlendirildi. Öğrencimiz Sait Güray Yalçın, bu rekabetçi ortamda önemli bir başarı elde etti.

Yalçın'ın ödül kazanan “Liberty Signa Resort Hotel" tasarımı, 102.000 metrekare kapalı alana sahip. Bu geniş alanda odalar, villalar ve farklı kültürleri temsil eden Türk, İtalyan, Hint, Pasifik Asya gibi sekiz restoran, pastane, Irish ve sahil barları, spa, su dünyası ve çocuk kulübü gibi çeşitli konseptler bir araya geliyor.

Öğrencimiz, Temmuz ayında İtalya'nın Como şehrinde düzenlenecek ödül töreninde ödülünü teslim alacak. Ayrıca, otel tasarımı ile kazandığı bu başarının yanı sıra Sait Güray Yalçın, yılın tasarımcısı ödülüne de aday gösterildi.