2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Yarıyılı Bitirme (Final) ve Telafi (Bütünleme) Sınavları Hk.
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Duyurular 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Yarıyılı Bitirme (Final) ve Telafi (Bütünleme) Sınavları Hk.

2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Yarıyılı Bitirme (Final) ve Telafi (Bütünleme) Sınavları Hk.

​​​Sevgili Öğrencilerimiz,  

Üniversitemiz web sayfasında 03.04.2023 tarihinde duyurusu yapılmış olan 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi yarıyılı bitirme (final) sınavları ile ilgili Yükseköğretim Kurulu yazısına istinaden Üniversitemiz Senatosunca alınan karar aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir:

03 Nisan 2023 tarihinden itibaren tüm derslerimiz HİBRİT (Yüz Yüze + Online) ve Yüz Yüze olarak kampüsümüzde verilmektedir.


1) Ön lisans ve lisans programlarında yer alan;

a) İNG102, TDB102, GRŞ100, TBT100, ATA102, HIS102, HLC101, HLC102, OHS100, OHS101 ve İSG100 dersleri ile Pedagojik Formasyon Eğitimine ait tüm derslerin yarıyılı bitirme (final) ve telafi (bütünleme) sınavları online (çevrimiçi) yapılacaktır.

b) ​Tüm Fakülte/Yüksekokul/MYO bölüm ve programlarında teorik olarak yapılan derslerin yarıyılı bitirme (final) sınavları online (çevrimiçi) yapılacaktır.

c) Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi (teorik dersleri hariç), MYO sağlık programları (teorik dersleri hariç) derslerinin sınavlarının tamamı yüz yüze yapılacaktır. Ayrıca diğer Fakülte ve Yüksekokul/MYO bölümlerinin/programlarının uygulama derslerinin sınavları da yüz yüze yapılacaktır.​

d) Yabancı Diller Yüksekokulu kur bitirme sınavları online (çevrimiçi), yeterlilik (proficiency) sınavları yüz yüze yapılacaktır.


2) Lisansüstü programlarında yer alan;

a) Derslerin yarıyılı bitirme (final) sınavları dersin akademisyenine bağlı olarak ödev, proje online (çevrimiçi) veya yüz yüze yapılabilecektir. Uygulamalı derslerin sınavları yüz yüze yapılacaktır.

​b) ​Tez izleme,  yeterlik sınavı, tez/dönem projesi savunma sınavları gibi sınavlar ise enstitü sekreterliğince ilan edilecek tarihlerde yüz yüze yapılacaktır.

Sınavlarınızda başarılar dileriz.