Haliç Üniversitesi Kalite Yönetim Sistemi İzleme ve İyileştirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Haliç Üniversitesi Kalite Yönetim Sistemi İzleme ve İyileştirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Nihat İnanç başkanlığında üniversitemizde QDMS yazılımının kuruma uygulanması hakkında önemli bir toplantı düzenlendi. Bu toplantıya iç ve dış paydaşlarımız da katıldı.

QDMS yazılımının yetkilisi Mustafa Sarıtoprak tarafından yapılan sunumda, kurumun dijital dönüşümü ve QDMS yazılımının bu dönüşüme nasıl katkı sağladığı, ayrıca sürdürülebilir kalite süreçlerinin nasıl güçlendirildiği detaylı bir şekilde ele alındı.

Üniversitemizin Bütünleşik Kalite Güvencesi ekosisteminin iyileştirilmesi kapsamında gerçekleştirilen toplantıya, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ece Salihoğlu, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Toprak, TTO Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi İsmail Kasap, İş Süreçlerinde Yapay Zeka TTO projesinin danışmanı Prof. Dr. Murat Kayri, Üniversitemiz Genel Sekreteri Burak Başkan ve diğer ilgili paydaşlarımız da katılım sağladılar.

Bu toplantı, üniversitemizin kalite güvencesi ve dijital dönüşüm süreçlerindeki ilerlemesine yönelik önemli bir adım olarak kaydedilmiştir.​