Ödüllü Yazar Melisa Kesmez Kütüphane Haftasında Üniversitemize Konuk Oldu
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Ödüllü Yazar Melisa Kesmez Kütüphane Haftasında Üniversitemize Konuk Oldu

Ödüllü Yazar Melisa Kesmez Kütüphane Haftasında Üniversitemize Konuk Oldu

​​​​Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında, Haliç Üniversitesi Kütüphanesi Libtalks serisinin üçüncüsü gerçekleşti. Etkinlikte, 65. Sait Faik Hikaye Armağan Ödüllü Yazar Melisa Kesmez, öğrencilerimizle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Melisa Kesmez, söyleşide yazarlık serüvenini ve yazma sürecindeki deneyimlerini paylaştı. Kendi yazarlık tarzını anlatırken, "Yazarlık benim hobim. İşin içine rakamlar girdiğinde vahşi geliyor. Kitaplarımı yazarken kafamda bir duygu oluyor daha sonra zaman ve karakter gibi diğer unsurları seçiyorum." diye konuştu.

Söyleşinin sonunda katılımcılardan gelen soruları da yanıtlayan Melisa​ Kesmez, çevreyi nasıl bu kadar detaylı anlattığına ilişkin bir soruyu şu şekilde cevapladı: "Bir yerden öylesine geçmem, görürüm."

Etkinlik sonunda Yazar Melisa Kesmez ve katılımcılar çekilen hatıra fotoğrafında bir araya geldi​.