Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Mezunlarımızın Tasarımları İSTONMOD'ta Boy Gösterdi

​Güzel Sanatlar Fakültesi, Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü 2023 mezunlarımızın diploma projelerinden oluşan seçki, 31 Ekim 2023 tarihinde İSTONMOD kapsamında düzenlenen defile organizasyonunda davetlilerin beğenisine sunuldu. “Sorumlu Tasarımcı", “Tarihi Yapıların Giysi ve Tekstil Tasarımıyla Dijital Dokümantasyonu", “Çağdaş Moda Tasarımı ve Sanat İlişkisi" konuları altında hazırlanan moda tasarım projelerinin araştırma ve tasarım süreçleri büyük bir motivasyonla yürütülmüş ve defileyle taçlandırılmıştır. Bu organizasyonda tasarımları sunulan mezun öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.