Yayınlama Tarihi: 04 Mart 2026
Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2026
Rektörümüz Prof. Dr. Enes Eryarsoy, Kız Öğrenci Yurdumuzda kalan öğrencilerimizle, yenilenen Haliç Sofra’da düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Öykü İyigün de katıldı.
Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu yansıtan programda öğrencilerle aynı sofrayı paylaşan Rektörümüz Prof. Dr. Enes Eryarsoy, tüm masaları tek tek ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğrencilerle samimi sohbetler gerçekleştiren Prof. Dr. Enes Eryarsoy, akademik süreçler, kampüs yaşamı ve barınma deneyimlerine ilişkin görüş ve önerileri dinledi. Üniversite yönetimi olarak öğrencilerin her zaman yanında olduklarını vurgulayan Prof. Dr. Eryarsoy, ramazanın paylaşma ve birlikte olma bilincini güçlendiren manevi atmosferine dikkat çekti.
Yenilenen Haliç Sofra’da gerçekleştirilen iftar programı, öğrenciler ile üniversite yönetimi arasındaki iletişimi güçlendiren ve kurumsal aidiyet duygusunu pekiştiren anlamlı bir buluşma oldu. Samimi ve sıcak bir ortamda geçen programda öğrenciler, üniversite yönetimiyle doğrudan bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti ifade etti.
İftar programı, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.