Haliç Üniversitesi Hızlı Erişim Kampüs Hayatı
WhatsApp

Üniversitemiz ile ÖNDER Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Üniversitemiz ile ÖNDER İmam Hatipliler Derneği arasında eğitim, kültür ve gençlik alanlarında iş birliğini kapsayan bir protokol imzalandı. Protokol, Mütevelli Heyeti Başkanımız Kemal Bilal Aydın ile ÖNDER Başkanı Abdullah Ceylan tarafından imza altına alındı.

Gerçekleştirilen iş birliği kapsamında; öğrencilerin akademik, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlayacak ortak projelerin hayata geçirilmesi, eğitim faaliyetlerinin desteklenmesi ve gençlerin kariyer planlamalarına yönelik çalışmalar yürütülmesi hedefleniyor. Ayrıca iki kurum arasında bilgi ve deneyim paylaşımının artırılması, çeşitli etkinlik, seminer ve organizasyonların düzenlenmesi planlanıyor.

İmza töreninde konuşan Mütevelli Heyeti Başkanımız Kemal Bilal Aydın, bu iş birliğinin gençlerin çok yönlü gelişimine katkı sağlayacağını belirterek, “Üniversite olarak akademik birikimimizi ve imkanlarımızı, gençlerimizin geleceğine değer katacak projelerle buluşturmayı önemsiyoruz. ÖNDER ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğinin, nitelikli ve donanımlı bireylerin yetişmesine katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

ÖNDER Başkanı Abdullah Ceylan ise yaptığı değerlendirmede, “Gençlerimizin eğitim yolculuklarında güçlü kurumlarla bir araya gelmesi büyük önem taşıyor. Haliç Üniversitesi ile hayata geçirdiğimiz bu iş birliği sayesinde öğrencilerimize yeni fırsatlar sunmayı ve onların gelişim süreçlerine katkı sağlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Haliç Üniversitesi, güçlü akademik kadrosu ve uygulama odaklı eğitim yaklaşımıyla öğrencilerine çok yönlü bir gelişim ortamı sunarken; ÖNDER İmam Hatipliler Derneği, gençlerin eğitim ve sosyal hayatlarına katkı sağlayan çalışmalarıyla öne çıkıyor. İmzalanan protokol ile iki kurumun bilgi birikimi ve deneyimlerinin bir araya getirilerek uzun vadeli ve nitelikli iş birliklerinin hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Haber Galerisi
Paylaş: