Haliç Üniversitesi Hızlı Erişim Kampüs Hayatı
WhatsApp

18. Uluslararası Yanma Sempozyumu

Muş Alparslan Üniversitesi ev sahipliğinde, 18. Uluslararası Yanma Sempozyumu–INCOS 2026, 03–05 Eylül 2026 tarihleri arasında Muş Alparslan Üniversitesi yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.

Yanma bilimi, yakıt teknolojileri, enerji sistemleri, hidrojen, biyoyakıtlar, endüstriyel yanma uygulamaları, içten yanmalı motorlar, gaz türbinleri, yangın güvenliği ve ilgili disiplinlerde çalışan akademisyenleri, araştırmacıları, sektör temsilcilerini ve lisansüstü öğrencileri bir araya getirmeyi amaçlayan sempozyumun; bilimsel bilgi paylaşımına, disiplinler arası iş birliklerinin geliştirilmesine ve ülkemizin enerji teknolojileri alanındaki akademik kapasitesinin güçlendirilmesine önemli katkılar sunması beklenmektedir.

Sempozyuma ilişkin ayrıntılı bilgi, başvuru, bildiri gönderimi, önemli tarihler ve katılım koşullarına buradan erişebilirsiniz.