MYO Öğrencimizden Önemli Eğitim Başarısı
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler MYO Öğrencimizden Önemli Eğitim Başarısı
​​
'Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojisi Programı'na kayıtlı 1. Sınıf öğrencimiz Berke ÇUHADAR, Türkiye'de az sayıda öğrenciye verilmekte olan Meslek Yüksekokulu Öğrenim Bursu'nu almaya hak kazandı.

Öğr. Gör. Ebru İNAN BARUTCU hocamızın danışmanlığında 2023-2024 akademik yılında Türkiye'de az sayıda öğrenciye verilmekte olan Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı, meslek yüksekokulu öğrencilerine yönelik Meslek Yüksekokulu Öğrenim Bursu (Community College Initiative Program) (CCI) adı verilen bursu almaya hak kazanmıştır.

Fulbright​ Eğitim Komisyonu tarafından yapılan İngilizce ve Türkçe mülakatlarını başarıyla tamamlayan öğrencimiz ,yapılan başvurular arasından Türkiye'de burs almaya hak kazanan 10 öğrenciden biri olmuştur.

Öğrencimizi gösterdiği üstün başarıdan dolayı tebrik eder, başarısında ona destek veren tüm akademisyenlerimize teşekkür ederiz.