LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

DGS Yerleştirmede Doğru Tercih İçin Kariyer Danışmanlarımızla İletişime Geçin

26.08.2022

Dikey Geçiş (DGS) yerleştirme sürecinde kariyer hedefinize en uygun enformasyonu almak ve doğru bölümü seçmek büyük önem arz etmektedir.

Bu doğrultuda ilgi alanınız ve kişisel yeteneklerinizle uyumlu bölümler ile buluşmanız için deneyimli kariyer danışmanlarımızdan destek alabilirsiniz.

Adaylar tercihlerini, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr/internet adresinden bireysel olarak TC kimlik numaraları ve şifreleri ile elektronik ortamda yapacaklardır.

2022-DGS yerleştirme ile ilgili tablolara ve genel bilgilere aşağıdaki bağlantıdan erişebilecektir.

Tercih yapacak adayların bu bilgileri dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

DGS Tercih İndirimi

Başka Üniversitelerin Meslek Yüksekokulundan mezun olup, DGS'de ek yerleştirmelerde ilk 5 tercihinden birine Haliç Üniversitesine yerleşen aday öğrencilerimize %15 tercih bursu uygulanacaktır.

Haliç Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olup, DGS tercihlerinde Haliç Üniversitesi yazarak yerleşen öğrencilerimize %25 tercih bursu uygulanacaktır.

Haliç Üniversitesi 2022 Dikey Geçiş (DGS) Burslar, Kontenjanlar, Ücret ve Puanlar