2022-2023 Akademik Yılı Türkçe Hazırlık Yeterlilik Sınavı Hk.
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Duyurular 2022-2023 Akademik Yılı Türkçe Hazırlık Yeterlilik Sınavı Hk.

2022-2023 Akademik Yılı Türkçe Hazırlık Yeterlilik Sınavı Hk.

​​​​​​Sevgili ö​ğrenciler,

Üniversitemize hoş geldiniz! Akademik yaşamınıza ilk adımınızı atacağınız Yabancı Diller Yüksekokulumuzda sizleri heyecanla bekliyoruz.

Kayıt işlemleriniz tamamlandıktan sonra, 30.11.2022 tarihinde 2. Bloktaki dersliklerde (6. Kat 2601) saat 10:00'da TÜRKÇE HAZIRLIK YETERLİLİK SINAVI (Yazma-Okuma-Dinleme-Konuşma) yürütülecektir.

Lütfen sınava gelirken yanınızda kalem, silgi ve kimlik belgenizi getiriniz. ​

Sonuçlar aynı hafta içerisinde açıklanacaktır. Sonuçlara göre başarısız öğrencilerin kurları ilan edilecektir. Haliç Türkçe Yeterlik Sınavından  (HALİÇ TR-YS) başarısız olanlar 5 Aralık 2022'de başlayacak olan kurlara kayıt yaptırmalıdır. Başarılı öğrenciler, kayıt ol​dukları bölümlere devam edeceklerdir.