Haberler
TÜYAP 14. uluslararası İstanbul mutfak günleri yarışması
Eklenme Tarihi : 17.02.2016

11 - 14  Şubat 2016 tarihleri arasında yapılan TÜYAP 14. ULUSLAR ARASI İSTANBUL MUTFAK GÜNLERİ Yarışmasına Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri Bölüm Başkanı Ögr. Gör. GÜLDEN ATAY’IN Koordinatörlüğünde katılarak aşağıda yazılı olan temalarda ödül almışlardır. 

Bireysel Yarışanlar;

Aşçılık 2. Sınıf Öğrencilerinden,

Sedef Tikenceli- Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Makarna Yarışması-ALTIN MADALYA

Ahmet Avcı- Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Balık Yarışması- GÜMÜŞ MADALYA

Merve Sinekoğlu- Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Ana Yemek Yarışması-GÜMÜŞ MADALYA

Saadet Memük- Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Tatlı Yarışması- GÜMÜŞ MADALYA

Didem Çakar- Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Tatlı Yarışması-(-)

Şevval Süzer- Üniversite Düzeyi Öğrenci Aşçı Ana Yemek Yarışması- BRONZ MADALYA

Ekip Olarak Yarışanlar;

Aşçılık 2. Sınıf Öğrencilerinden,

Yılın En İyi Üniversitesi;

Ahmet Avcı- Çağrı Yenici- Sedef Tikence- GÜMÜŞ MADALYA

Üniversite Düzeyi Ekip Yarışması;

Duygu Ardıç-Zafer Biçim- Selin Vardar-   BRONZ MADALYA

Aşçılık 1.Sınıf Öğrencilerinden,

Üniversite Düzeyi Ekip Yarışması;

Melike Veisoğlu-Melike Nur Kurt- Aleyna Kuyumcu- GÜMÜŞ MADALYA

Büşra Destan-Sümeyra Soydan- Hazal Konak- GÜMÜŞ MADALYA

Yeşim Yaren Ergin- Enise Sezaver-Lara Pelin İlhan- GÜMÜŞ MADALYA