Mezuniyet Töreni 2015
Eklenme Tarihi : 12.06.2015

2014 – 2015 eğitim-öğretim yılının sonunda öğrencilerimize Sinan Erdem Spor Salonu’nda görkemli bir mezuniyet töreni hazırladık.Gençlerin Türkiye’ye katkı sağlama aşamasına geldikleri için çok mutlu olduğunu dile getiren Mütevelli Heyet Başkanımız Av. Mansur Topçuoğlu, “ Gençler, aileler, bütün Haliç Ailesi bir arada. Bizi çok mutlu eden bir durum. Gençlerimizin artık Türkiye’ye katkı sağlamak noktasına geldikleri için mutluluğumuz ayrıca pekişiyor” dedi.Öğrencilere her zaman Türkiye’nin inovatif geleceğinden bahsettiğini dile getiren Başkanımız, sözlerine şöyle devam etti: “Onlara hep Türkiye’nin gelmesi gereken noktalardan bahsettim. Türkiye’nin inovatif geleceğinden bahsettim.Artık Türkiye’de bürokraside, siyasette ve aklınıza gelebilecek her yerde gençlere dedim ki; “Sahne Sizin.”