ADAY ÖĞRENCİ

Haliç Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi İstanbul Meze Atölyeleri Etkinliği

28.02.2020

Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezinin 22 Şubat 2020 Cumartesi günü düzenlemiş olduğu ‘’ İstanbul Meze Atölyeleri ‘’ birincisini gerçekleşirdik. Aşçılık bölüm başkanı Öğr. Gör. Gülden Atay ile birlikte hazırladığımız Atölye çalışmalarımız devam edeceğiz. İstanbul Mezelerini yaşatmayı kendine misyon edinmiş bir marka olan  sn. Meri Çevik Simyonidis de Atölyeye katıldı ve katılımcılara İstanbul Mutfağı ile alakalı olarak kendi deneyimlerini paylaştı. İstanbul da yaşamış olmanın verdiği çok kültürlü çok sesli hayat biçiminin mutfağımıza yansımalarının harika lezzetlerini bir arada hazırlatarak tadıldı  ve bunların hikayelerini dinlendi, bu güzel lezzetlerle birlikte harika bir gün geçirildi.