İngilizce Yeterlilik Sınavı Derslik Bilgileri ve Hazırlık Programı'nda Okutulacak Kitapların Edinilmesi
Eklenme Tarihi : 05.09.2017

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı  İngilizce Yeterlilik Sınavı 06 Eylül 2017 Çarşamba günü Saat: 11:00'de Sütlüce Yerleşkesi A-101; A- 102 ve B 101 numaralı dersliklerde yapılacaktır. Bu dersliklerde sınava girecek öğrencilerin listesi aşağıdadır. Listelerde adı bulunmayıp da (yatay geçiş gibi) herhangi bir haklı nedenden dolayı sınava girmek durumunda olan öğrencilerin A-101 dersliğinde görevli Koordinatör Yardımcısı Okutman Fulya Nazire Öz’ü görmeleri gerekmektedir; varsa bu öğrenciler de uygun bir dersliğe yerleştirilecektirler. Yeterlilik Sınavı’na girecek öğrencilerin en geç saat 10.45'e kadar belirtilen dersliklerde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Yeterlilik Sınavı'nda başarılı olamayan öğrenciler, Hazırlık Programı'ndaki sınıflarının belirlenmesi için, 08 Eylül 2017 Cuma günü saat 11:00'de -2'inci kattaki bilgisayar laboratuvarlarında Seviye Tespit Sınavı'na gireceklerdir.

Bu sene Hazırlık Programı’nda okutulacak olan Oxford Yayınevi’ne ait ders kitapları ise Yayınevi’nin Sütlüce Kampüsü’nde (planda bir değişiklik olmazsa A Blok lobisinde) açacağı bir stanttan edinilebilecektir. 06 Eylül Çarşamba günü öğleden sonra başlayacak olan bu kitap standından indirimli olarak satışa sunulacak kitaplar, tek tek veya kur kur (dört kitap birlikte) veya dört kur (Elementary/Pre-intermeditae/Intermediate/Upper-intermediate) birlikte, kredi veya banka kartı veya nakit olarak alınabilecektir."

Sınava Girecek Öğrencilerin Listesi

2017-2018 İngilizce Yeterlilik Sınavı’na A-101 dersliğinde girecek öğrenciler