• HIZLI ERİŞİM

06.09.2019

2019 Dikey Geçiş Üniversite Kayıtları

Kayıt Tarihleri ve Kayıt Adresi

•  Üniversitemize kayıtlar, ÖSYM’nin belirtmiş olduğu 09.09.2019 – 13.09.2019 tarihlerinde ve 09.00 – 17.30 saatleri arasında Sütlüce Kampüsümüzde (Sütlüce Mahallesi İmrahor Caddesi No: 82 Beyoğlu / İstanbul) alınacaktır.
  • %100 ÖSYM Bursu ile Üniversitemize yerleşen adaylar e-devlet sistemi üzerinden 09.09.2019-11.09.2019 tarihleri arasında e-kayıt yapabilir.
  • ÖSYM’nin belirtmiş olduğu tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

​Öğrenci İşleri Kayıt İçin İstenen ve Teslim Edilmesi Gereken Belgeler

• ÖSYM sınav sonuç belgesi (internet çıktısı)
  • 1 Adet Transkript ve 1 Adet Ders İçeriği (muafiyet için akademik birime teslim edilecektir.)
  • Lise diploması aslı (kayıt esnasında kontrol edilip adaya iade edilecektir.)
  • 2 yıllık Diploma aslı (veya geçici mezuniyet belgesi aslı); mezun olamayan öğrenciler, bağlı bulunduğu üniversiteden “mezun aşamasındadır” yazısı alacaklardır. (kayıt esnasında kontrol edilip adaya iade edilecektir.)
  • Askerlik Durum Belgesi (2000 ve daha önce doğumlu erkek öğrenciler için)

Evraklar teyit amaçlı istenmektedir.

Kayıt İle İlgili Önemli Bilgiler

• Adayların kayıt için bizzat başvurmaları veya vekil tayin ettiği kişilerin bizzat başvurmaları gerekmektedir.
  • Posta yolu ile kayıt yapılmaz.
  • Eksik evrak ile kayıt yapılmaz.

Mali Kayıt İşlemleri

Banka Kanalı ile Ödeme ve Taksitlendirme

Lisans ve önlisans programlarının 2019 - 2020 Akademik Yılı öğrenim ücretlerini taksitli ödemek isteyen velilerimiz; Vakıfbank taksitlendirme sistemi üzerinden ödemelerini yapabilirler.

2019-2020 Eğitim Öğretim Ücreti;  %25’i peşin kalanı 8 eşit taksit olacak şekilde ödeme planı oluşturulacaktır. Peşin ödemelerde %5 indirim uygulanır.

T.C Haliç Üniversitesi Banka Bilgileri;

Vakıfbank

Hesap Adı: TC Haliç Üniversitesi

Iban: TR41 0001 5001 5800 7309 0338 85

Açıklama: Öğrenci Adı-Soyadı, TC Kimlik Numarası

Vakıfbank Tarafından OTS İçin Talep Edilen Gelir Belgeleri

Bankamız Maaş Müşterileri İçin ;

Kamu Çalışanı ise : Kurum Kimliği

Özel Sektör için: E-Devletten alınacak SGK Hizmet Dökümü

Emekli ise: Sadece kimliğiyle gelmesi yeterli

Bankamız Maaş Müşterisi Olmayanlar İçin ;

Kamu Çalışanı ise: E-Devletten E-Bordro Dökümü, Kurum kimliği

Özel Sektör için: İşyerinden alınmış ıslak imzalı kaşeli maaş bordrosu , SGK Hizmet Dökümü, İşyeri İmza Sirküleri Örneği

Emekli ise: E-Devletten alınan Barkodlu Emekli Aylık Bilgisi

İşyeri Sahibi veya Firma Ortağı Müşterilerimiz için ;

Şahıs Firması İse:

Vergi levhası(Son 2 yıl Matrahlı Olması Gerekli),

Gelir Beyannameleri

Şirketler İçin :

Vergi Levhası (Son 2 yıl Matrahlı Olması Gerekli)

Gelir Beyannameleri

Ticari Sicil Gazetesi

Kredi Kartları İle Ödeme ve Taksitlendirme

2019 – 2020 Akademik Yılı öğrenim ücretlerinizi üniversitemiz bankolarından Yapı Kredi ve Vakıfbank World uyumlu kredi kartları ile ödeyebilirsiniz.

Sütlüce Yerleşkesi ’ne ulaşım sağlamak için aşağıdaki yolları izleyebilirsiniz.

Anadolu Yakası’ndan geliyorsanız;
Kadıköy’den metrobüs ile Halıcıoğlu durağına ulaşarak, buralardan ücretsiz ring seferleriyle,
Üsküdar vapur iskelesinden Sütlüce iskelesine ulaşarak buradan 10 dakika yürümeyle,

Avrupa Yakası’ndan geliyorsanız;
Beylikdüzü ve Avcılar’dan hareket eden metrobüs ile Halıcıoğlu durağına ulaşarak buradan ücretsiz ring seferleriyle,
Seyrantepe – Topkapı, Şişhane - Alibeyköy dolmuş hatları ile,

• 41ST Seyrantepe – Topkapı
  • 36T Cebeci – Taksim
  • 54HŞ Hasköy – Şişli
  • 47 Yeşilpınar – Eminönü
  • 47E Binevler – Eminönü
  • 47N Nur Sitesi Eminönü
  • 47Ç Güzeltepe – Eminönü Otobüs hatları ile Sütlüce Yerleşkesi ‘ne ulaşabilirsiniz.