2016-2017 Eğitim-öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınav Programları
Eklenme Tarihi : 29.03.2017

Fen-Edebiyat Fakültesi Bahar Yarıyılı Ara Sınav Programı için tıklayınız.
Mühendislik Fakültesi - Bilgisayar Mühendisliği Bahar Yarıyılı Ara Sınav Programı için tıklayınız.
Mühendislik Fakültesi - Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bahar Yarıyılı Ara Sınav Programı için tıklayınız.
Mühendislik Fakültesi - Endüstri Mühendisliği Bahar Yarıyılı Ara Sınav Programı için tıklayınız.
Mühendislik Fakültesi - Makine Mühendisliği Bahar Yarıyılı Ara Sınav Programı için tıklayınız.
Fen Bilimleri Enstitüsü Bahar Yarıyılı Ara Sınav Programı için tıklayınız.
Sağlık Bilimleri Yüksekokulu - Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bahar Yarıyılı Ara Sınav Programı için tıklayınız.
Sağlık Bilimleri Yüksekokulu - Beslenme ve Diyetetik Bahar Yarıyılı Ara Sınav Programı için tıklayınız.
Sağlık Bilimleri Yüksekokulu - Ebelik Bahar Yarıyılı Ara Sınav Programı için tıklayınız.
Hemşirelik Yüksekokulu - Bahar Yarıyılı Ara Sınav Programı için tıklayınız.
Mimarlık Fakültesi  - Mimarlık Bölümü Bahar Yarıyılı Ara Sınav Programı için tıklayınız.
Mimarlık Fakültesi  - Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Bahar Yarıyılı Ara Sınav Programı için tıklayınız.
Mimarlık Fakültesi  - İç Mimarlık Bölümü Bahar Yarıyılı Ara Sınav Programı için tıklayınız.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Bahar Yarıyılı Ara sınav Programı için tıklayınız.
Güzel Sanatlar Fakültesi - Grafik Tasarım Bahar Yarıyılı Ara sınav Programı için tıklayınız.
Güzel Sanatlar Fakültesi - Tekstil ve Moda Tasarım Bahar Yarıyılı Ara sınav Programı için tıklayınız.
Meslek Yüksek Okulu -  Bahar Yarıyılı Ara sınav Programı için tıklayınız.
İşletme Fakültesi  -  Bahar Yarıyılı Ara sınav Programı için tıklayınız.