Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Türkiye'nin İlk İllüstrasyon Akademisi Illustrators Platform (IP) Academy'e Başvurular Devam Ediyor

​Haliç Üniversitesi'nin ev sahipliğinde başlayan, Türkiye'nin ilk illüstrasyon akademisi Illustrators Platform (IP) Academy'e başvurular devam ediyor. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla düzenlenen, YÖK sertifikalı Türkiye'nin ilk illüstrasyon akademisi Illustrators Platform (IP) Academy'nin lansmanı ​geçtiğimiz haftalarda Haliç Üniversitesi’nde gerçekleşti.

İllüstrasyon alanında uluslararası sertifikalı profesyoneller yetiştirmeyi hedefleyen akademiye başvurular için tıklayınız.