Haliç Üniversitesi Öğrencilerinin 20 Projesi TÜBİTAK Desteği Almaya Hak Kazandı
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Haliç Üniversitesi Öğrencilerinin 20 Projesi TÜBİTAK Desteği Almaya Hak Kazandı

Haliç Üniversitesi Öğrencilerinin 20 Projesi TÜBİTAK Desteği Almaya Hak Kazandı

​​​​​​​TÜBİTAK tarafından 2209-A ve 2209-B kapsamında Ön Lisans / Lisans bölümlerinden mezun aşamasında olan öğrencilerimizin yaptığı  başvurulardan 20 proje destek almaya hak kazandı.

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında Meslek Yüksekokulu'ndan 8 proje, Fen Edebiyat Fakültesi'nden 5 proje, Güzel Sanatlar Fakültesi'nden 4 proje, Mimarlık Fakültesi'nden ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan 1'er proje destek aldı.

TÜBİTAK 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri kapsamında ise Güzel Sanatlar Fakültesi'nden 1 proje destek programına kabul edildi.

​TÜBİTAK tarafından projesi onaylanan tüm öğrencilerimizi ve onlara proje başvuru / uygulama süreçlerinde  her türlü desteği sağlayan akademik danışmanlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.​​​

Destek alan projeleri görmek için tıklayınız.​​