Haliç CO-OP Merkezinin Lansmanı Gerçekleştirildi
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Haliç CO-OP Merkezinin Lansmanı Gerçekleştirildi

Haliç CO-OP Merkezinin Lansmanı Gerçekleştirildi

halic-coop-lansman

Haliç Üniversitesi'nin, öğrencilerini iş hayatına hazırlamak ve üniversite eğitimlerini iş dünyası ile entegre şekilde tamamlamaları amacıyla kurulan Haliç CO-OP Merkezi'nin lansmanı 5. Levent Kampüsü'nde gerçekleşti.

Rektörümüz Prof. Dr. Zafer UTLU'nun açılış konuşmasını yaptığı tören, Haliç CO-OP Merkezi Müdürü Feyza Atay'ın konuşması ve birime yönelik kısa sunumuyla devam etti. Kokteyl alanında pasta kesimiyle sona eren lansmana, iş ve girişimcilik dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Açılımı 'Cooperative Education Programı' olan Haliç CO-OP Merkezi, öğrencilere iş dünyasının kapılarını aralayarak, kariyerlerinde hızlı ve verimli şekilde ilerlemeleri için, iş dünyasının önde gelen kişi ve kurumlarıyla iş birliği ve ortaklık anlaşmaları sağlayacak. Aynı zamanda öğrencilerin, mezun olmadan önce kendilerine uygun olacaklarını düşündükleri alanlarda tam zamanlı olarak iş hayatını tecrübe etmelerine imkan sağlayacak.