Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimiz Rektörümüzü Ziyaret Etti
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Haberler Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimiz Rektörümüzü Ziyaret Etti

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimiz Rektörümüzü Ziyaret Etti

​​

Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 3. sınıf öğrencilerimiz Beyza CAN, Damla AYDIN ve Elif KARADEMİR, 8. Dünya Helal Zirvesi ve 9. Helal Expo kapsamında Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu (TAŞPAKON) tarafından düzenlenen Dünya Aşçılar Şampiyonası - World Cooks Championship yarışmasında Yılın En İyi Üniversitesi kategorisinde 3. lük elde ederek büyük bir başarıya imza attı ve kupa ödülü almaya hak kazandı.

Öğrencilerimize, başarılarından duyduğu memnuniyeti dile getiren rektörümüz Prof. Dr. Zafer UTLU, başarılarının artarak devam etmesi temennilerinde bulundu.