Türkiye'nin İlk İllüstrasyon Akademisi IP ACADEMY Haliç Üniversitesi'nde !

Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Etkinlikler Türkiye'nin İlk İllüstrasyon Akademisi IP ACADEMY Haliç Üniversitesi'nde !
​​
​​Haliç Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Grafik Tasarımı Bölümü ile Illustrators Plat​formu'nun iş birliğiyle, tasarım ve illüstrasyon dünyası Haliç Üniversitesi'nde buluşuyor. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla düzenlenen, YÖK sertifikalı Türkiye'nin ilk illüstrasyon akademisi Illustrators Platform (IP) Academy'nin lansmanı 16 Aralık Cuma günü 14:00'de Haliç Üniversitesi 5. Levent kampüsünde gerçekleşecektir.

Haliç Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı lansmanda, usta çizer ve sanatçılarla buluşmalar, canlı müzik ve Wacom'un dijital çizim showuna tüm illüstrasyon severleri bekliyoruz.​​

​PROGRAM AKIŞI

Program akışına ulaşmak için tıklayınız.
Başlangıç Tarihi:
16.12.2022 14:00