Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Duyurular Uygulamalı Psikoloji/Psikoloji (Tezli/Tezsiz) Yüksek Lisans Programlarının Mülakatına Girmeye Hak Kazanan Adaylar Listesi

​​Haliç Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Psikoloji Anabilim Dalı bünyesinde bulunan Uygulamalı Psikoloji / Psikoloji (Tezli/Tezsiz) yüksek lisans programlarının mülakatına girecek adayların değerlendirmesi yapılmıştır.
Aday listesinde yer alan adaylar 04.01.2023 Çarşamba günü saat 11:00'de başlayacak olan mülakata katılmaya hak kazanmıştır. Adaylar liste sırasına göre mülakata alınacaktır.

Mülakat, 5. Levent Kampüsü 12. Blok (2. Kat) 17 no.lu sınıfta (12217) gerçekleştirilecek olup, online bir seçenek sunulmayacaktır. Bu sebeple mülakat saat ve şeklinde değişiklik yapılamayacak olup, bununla ilgili talepler kabul edilmeyecektir.