TEKNOFEST Ön Başvuruları Hakkında
Skip Navigation LinksHaliç Üniversitesi Duyurular TEKNOFEST Ön Başvuruları Hakkında

TEKNOFEST Ön Başvuruları Hakkında

​​​​​​​​​​​2023 yılı TEKNOFEST yarışması, 41 ana yarışma ve 102 alt kategoride proje üretmek, geliştirmek ve hayata geçirmek için gün sayıyor.

Başvuran her takıma TEKNOFEST tarafından verilecek maddi malzeme desteği yanı sıra, başvuran proje takımlarımızın ihtiyacı kapsamında üniversitemiz de araç, gereç ve malzeme desteği sağlayacaktır.

Öğrencilerimizin bilgi, beceri ve birikimlerini diğer üniversite öğrencileri ile rekabet ortamında gösterebilmesi adına büyük fırsat olan TEKNOFEST yarışmasına ön başvuru için son tarih 30 Kasım 2022'dir.

Sizler de TEKNOFEST yarışmasında yer almak, projelerinizi sunmak ve geliştirmek istiyorsanız aşağıdaki linkten başvuru yapabilirsiniz.​