İMSAM

Oymacılık Üzerine Osmanlı Varağı Atölyesi
Mimar Sinan Laboratuvarı Atölyesi
Kumaş Atölyesi
İMSAM hakkında atölyelerden faydalanmak ve merak ettiğiniz tüm diğer konular hakkında bizlere ulaşabilirsiniz.
İLETİŞİME GEÇ

İMSAM HAKKINDA

İslam Mimarisi ve Sanatları Araştırma ve Uygulama Merkezi, uzman zanaatkarların Hat, Kalem işi, Kündekari- Marküteri, Osmanlıca gibi alanlarda eğitimler vererek, üniversite öğrencilerine veya İslam Mimarisi’ne ilgi duyan herkese İslam Mimarisi’nin inceliklerini öğrettiği, İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Yaratıcı Endüstriler Destek programıdır.

İMSAM'lı Olmak İçin Hemen Başvur !

Başvuru linkine tıklayarak eğitimlere başvuru yapabilir ya da merkezin salonlarını kullanmak/rezerv etmek istiyorsan bize yazabilirsin.
imsam@halic.edu.tr
facebook.com/halicimsam
instagram.com/halicimsam
Twitter.com/halicimsam

Bu web sitesi, İstanbul Kalkınma Ajansı’nın TR10/21YES/0026 kapsamında desteklediği
İslam Mimarisi ve Sanatları Araştırma ve Uygulama Merkezi Projesi kapsamında
hazırlanmıştır. İçerik ile ilgili tek sorumluluk Haliç Üniversitesi’ne ait olup İSTKA veya Sanayi
ve Teknoloji Bakanlığı’nın görüşlerini yansıtmamaktadır.”