LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

Üniversitemizin 2021- 2022 Akademik Yılı Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Törenle Açıldı

30.09.2021

Üniversitemizin 2021 - 2022 Akademik Yılı Açılış Töreni 29 Eylül Çarşamba günü Haliç Kongre Merkezi’nde yapıldı. Törende Haliç Üniversitesi’nin tüm akademik personeli ve idari yöneticileri hazır bulunurken, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Zafer Utlu üniversitemizde son bir yılda yapılan akademik çalışmalardan,  Ar-Ge yatırımlarından ve Üniversitemizin yeni dönem vizyonundan bahsetti.

Mütevelli Heyet Başkanımız Mehmet Naci Topsakal ve Başkan Yardımcımız Yusuf Enes Topsakal’ın da katıldığı törende Haliç  Üniversitesi’ne uzun yıllar emek vermiş hocalarımıza plaket takdiminde bulunuldu ve kaybettiğimiz hocalarımız anıldı.