LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

İç Mimarlık Bölümü Tarafından İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

20.06.2022

18 Mayıs 2022 tarihinde İç Mimarlık Bölümü tarafından İç Paydaş toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Füsun Seçer Kariptaş,  İç Mimarlık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üy. Fatma Ceyda Güney Yüksel,  Dr. Öğr. Üy. Mustafa Kemal Yurttaş,  Dr. Öğr. Üy. Sennur Hilmioğlu, Uzm. Selcem Bayır, Öğr. Gör. Burçin Tunç, Arş. Gör. Can Eribol, Öğr. Gör. Sezin Dirihan,  Öğr. Gör. Ceren Okumuş,  Dr. Öğr. Üy. Zeynep Fırat Ezenci,  Arş. Gör. Didem Karabıyık,  Arş. Gör. Gonca Bayır,  Dr. Öğr. Üy. Zehra Doğan Sözüer, Dr. Öğr. Üy. Füsun Terzi, Dr. Öğr. Üy.  Ceyda Altıparmakoğulları, Dr. Öğr. Üy. Emirhan Coşkun,  Öğr. Gör.  Sezin Eryılmaz,   Dr. Öğr. Üy. Erdem Çoban ve öğrenci temsilcileri Hüseyin Canik, Ece Rana Güzel, Berfin Aydın katıldı. İç Paydaş toplantısı 4.kat İç Mimarlık Bölümü malzeme laboratuvarında gerçekleştirildi. Toplantıda, üniversite ortak seçmeli derslerin artırılmasına yönelik ders alternatifleri ve önerileri, olabilecek ortak dersler üzerine görüş bildirimleri, mesleki stajın zorunlu olması, bölüm içi / bölümler arası ortak etkinlikler için öneriler konuları üzerinde duruldu.