LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Akredite Olmak İçin Başvuruda Bulundu

04.08.2022

Eğitim alanında gelişen rekabet ortamında ön plana çıkmak isteyen ve öğrencilerin daha kaliteli bir eğitim alabilmeleri için çalışmalarını sürdüren Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, İletişim Araştırmaları Derneği (İLAD) çatısı altında bulunan İletişim Eğitimi Değerlendirme Akreditasyon Kurulu'na (İLEDAK) akreditasyon başvurusunda bulunmuştur.

Gerekli hazırlıkların Strateji ve Kalite Daire Başkanı Prof. Dr. Müge Demir Ayral koordinasyonunda gerçekleştiği ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ece Ünür, Dr. Öğr. Üyesi Gülistan Elmacıoğlu ve Arş. Gör. Fatih Serdar Özgültekin tarafından yürütüldüğü ve hazırlanan özdeğerlendirme raporunun teslim edildiği sürecin devamında raporun ön değerlendirmesini takiben Kurul tarafından bölüme bir ziyaret gerçekleştirilecektir.

Sürecin Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, paydaşları ve öğrencileri için hayırlı olmasını diliyoruz.