LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

Haliç Üniversitesi “Vatan Kampüsü” ile Büyümeye Devam Ediyor

31.05.2021

Köklü geçmişi ve yenilikçi eğitim anlayışı ile 20 yılı aşkın süredir nitelikli mezunlar veren Haliç Üniversitesi, bünyesine kattığı Vatan Kampüsü ile büyümeye devam ediyor.

Lokasyon olarak şehrin en merkezi ilçelerinden olan Fatih’te bulunan kampüsümüz; metro, tramvay ve otobüs hatlarının kesiştiği noktada olması ile ulaşım kolaylığı sağlıyor. Kampüsümüzde yaklaşık 1250 kişi kapasiteli modern ders teçhizatlarına sahip 33 derslik ve bilimsel faaliyetlere ayrılmış çeşitli laboratuvarlar ve kütüphane mevcuttur. Öğrencilerin kampüs içi beslenme ihtiyaçlarını gidermek için 200 kişilik yemekhane ve aperitif seçenekler sunan kantin hizmet vermektedir. Basket potaları ve tenis kortu barındıran kapalı ve açık spor salonları ve oyun alanları ile öğrencilerin zihinsel gelişimine ek olarak fiziksel gelişimine de olanak sağlanmaktadır. Akademisyenlerin ve öğrencilerin akademik faaliyetler düzenleyerek bilgi paylaşımında bulunmalarına olanak sağlamak amacı ile konferans salonumuz modern ses ve görüntü sistemleri ile donatılmıştır.

Araştıran, yorumlayan ve üreten nitelikli yeni nesiller için kampüsümüzün tüm akademisyenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ederiz.