LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

Haliç Üniversitesi Kafa Topu 2 Oyunu Turnuvası Başlıyor !

30.04.2021

1. Turnuva 17 – 21 Mayıs tarihlerinde 11:30 – 20:00 saatlerinde gerçekleştirilecektir.

2. Başvuru tarihleri 1-10 Mayıs tarihleridir. 13 Mayıs’ta fikstür açıklanacaktır.

3. Turnuvaya katılacak tüm öğrencilerin oyun içi “takma isimlerini” almış olmaları
    gerekmektedir. (3. Seviyede takma isim alınır.)

4. Her karşılaşma sonrası müsabaka taraflarının (oyuncuların) ekran görüntüsü almak ve bu ekran görüntülerini hakemlere Microsoft Teams üzerinden göndermek zorundadır. Ekran görüntüsü alınmayan maç sonuçları dikkate alınmayacaktır.

5.   Oyuncular belirtilen tarihlerde müsabaka yapmak üzere hazır bulunmalıdır.

6.   Turnuvaya katılmaya hak kazanan öğrenciler, Microsoft Teams üzerinden “Kafa Topu 2 Turnuvası” kanalına eklenecektir. Bilgilendirmeler bu kanaldan yapılacaktır.

7.   Müsabakalar belirtilen tarihte ve saatte oyuncuların birbirlerini ekleyerek ve dostluk maçı kuralları çerçevesinde meydan okuyarak gerçekleştirilecektir.

DOSTLUK MAÇI KURALLARI

Stadyum: Rastgele
Karakter güçlerini eşitle (Dostluk maçını gönderen oyuncuda işaretli olmalıdır.)
Maç Süresi: 90 sn
Hedef Galibiyet: 3
Kale Boyutu: %100
Oyun Modu: Normal
Özel Güç Kullanımı: Max 2

8.   Her oyuncunun yalnızca iki özel güç kullanım hakkı mevcuttur. 2’den fazla güç kullanımı sizi diskalifiye edecektir.

9.   Dostluk maçı kurallarına aykırı bir durum ile karşılaşıldığında “Ekran kaydı” sistemi ile şikayet oluşturabilir, itiraz edebilirsiniz. Ekran kaydı olmayan şikayetler dikkate alınmayacaktır.

10. Dostluk maçı ayarlarının nasıl yapılacağı, Ekran kaydı nasıl alınacağı ve nasıl arkadaş ekleneceği talimatlar kısmında detaylıca anlatılmıştır.

11. Uygunsuz davranışlar (rakibe karşı kışkırtıcı konuşmak, hakaret etmek vb.) kesinlikle yasaktır. Bu tarz davranışlarda bulunanlar hakkında cezai işlem başlatılacaktır.

12. İtirazlar müsabakaların sonlanmasından itibaren 15 dakika içerisinde yapılmalıdır. Aksi taktirde dikkate alınmayacaktır.

Başvuru için tıklayınız.