LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

HALİÇ ÜNİVERSİTESİ 2020 YILI MEZUNLARINI UNUTMADI

10.07.2021

Haliç Üniversitesi pandemi sebebiyle gerçekleştiremediği 2019-2020 mezuniyet törenini öğrencilerine geçen yıl söz verdiği üzere bu yıl 6 - 7 Temmuz 2021 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde görkemli törenle kutladı.

Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Naci Topsakal, Üniversite Rektörü Sayın Prof. Dr. Zafer Utlu’nun açılış konuşmalarıyla başlayan törene çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Törenin sunuculuğunu Uyanış Büyük Selçuklu oyuncusu Haliç Üniversitesi Konservatuvarı eski mezunu Abdül Süsler üstlendi.

İki gün boyunca üçer oturum şeklinde pandemi kurallarına ve sosyal mesafeye uygun şekilde gerçekleştirilen törende Fen Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Yüksekokulu, Mimarlık Fakültesi, İşletme Fakültesi, Konservatuvar, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Meslek Yüksekokulu 2019-2020 mezunları keplerini attılar.

Haliç Üniversitesi 2020-2021 Mezuniyet töreni 8-9 Temmuz tarihlerinde yine Haliç Kongre Merkezinde devam edecektir.