LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

Grafik Tasarım Bölümü Öğrencisi Zehranur Durmuş’a Ödül

03.06.2021

Haliç Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü 3. sınıf öğrencisi Zehranur Durmuş 28 - 29 Mayıs 2021 tarihlerinde ikincisi düzenlenen “Genç Yaratıcı Festivali” kapsamında gerçekleştirilen Reklam Ve Tasarım Yarışması’nda ikincilik ödülü aldı. Sümeyye Erol’un “yazar”, Zehranur Durmuş’un “çizer” olarak yer aldığı ekibin ödül alan çalışması, Haluk Mesci, Can Faga, Efsun Tekyeten, Ahmet Bora Hızal, Güney Taşçıoğlu, Ender Merter, Tursan Çiner, Namıq Bayramov, Selin Türkel ve Zeynep Arda’dan oluşan jüri tarafından değerlendirildi.

Yarışmaya katılan yaklaşık 400 genç iletişimci, ülkemizin atılım yapması için gençlerin yaratıcılıklarının desteklenmesi gerektiğini ve gelişen ekonomilerin önemini vurgulayan brief’e uygun olarak “Gelecek yaratıcıdır” sloganıyla çalışmalarını hazırladı. Öğrencimiz hazırladığı çalışmasını, ülkemizde büyük bir sorun olan genç fikirlerin gereken değeri görmemesi sonucunda gerçekleşen beyin göçünü vurgulayacak şekilde tasarladı.

Öğrencimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.