LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimiz Sayın Rektörümüzü Ziyaret Etti

24.06.2022

Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimiz "Anadolu'dan Yemek Yarışması"nda farklı kategorilerde dereceye girdi. Öğrencilerimizden Damla Aydın yöresel tatlı-bireysel kategorisinde gümüş madalya, Can Bıyıkoğlu, Senanur Karakaş ve Mervenur Sağlık yarı profesyoneller ekip yarışması kategorisinde altın madalya ve kupa, Şeyma Çamuşoğlu, Merve Ulusoy ve Mina Sultan Doğan yarı profesyoneller yarışması kategorisinde bronz madalya almaya hak kazandı.

Öğrencilerimize başarılarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Zafer Utlu, başarılarının artarak devam etmesi temennilerinde bulundu.