LİSANS - ÖNLİSANS ADAY ÖĞRENCİ

Endonezya Djuanda Üniversitesi'nden Üst Düzey Heyet Üniversitemizi Ziyaret Etti

30.03.2021

29.03.2021 tarihinde Endonezya'nın önde gelen Üniversitelerinden Djuanda Üniversitesi’nden üst düzey heyet Üniversitemizi ziyaret etmiştir. Gelen  heyet ile Üniversitemiz arasında  gelecek iş birliği ve değişim programı olanakları hakkında görüşüldü. Başarılı toplantımızın sonucunda Rektörümüz Prof. Dr. Zafer Utlu ile Djuanda Üniversitesi Rektörü Doç. Dr. Dede Kardaya tarafından İşbirliği  Anlaşması imzalandı.

Yapılması planlanan iş birliklerimizin arasında üniversiteler arasında yapılacak olan öğrenci ve akademisyen değişimleri, ortak araştırma çalışmaları ve ortak konferans hazırlıkları bulunmaktadır.

Toplantıya, Djuanda Üniversitesi Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Martin Roestamy, Djuanda Üniversitesi Rektörü Doç Dr. Dede Kardaya, Djuanda Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi Daire Başkanı Radif Khotamir Rusli, Suryanty Amiruddin, Erasmus Koordinatörümüz Dr. Xheni Simaku ve Djuanda Üniversitesinden altı öğrenci de katılmıştır.