Kariyer Merkezi ve Mezun İlişkileri
  • HIZLI ERİŞİM
  • captcha captcha

Kariyer Merkezi Lise Yaz Okulu

''24-27 Haziran 2019 Lise Yaz Okulu programına kaydınız tamamlanmıştır'' bilgisini alan öğrenciler, dersleriniz Pazartesi günü saat 11.00'de başlayacaktır. Program her gün 17.00'de bitecektir. İlk gün kayıt işlemleri ve tanışma için saat:10.00'da Sütlüce Yerleşkesinde bulunmanızı rica ederiz.

Ulaşım

• Sütlüce Yerleşkemiz önündeki duraktan geçen otobüslerin listesine linkten ulaşabilirsiniz. https://bit.ly/2L4nG5r
  • Metrobüsle gelecek olanlar Halıcıoğlu durağında indikten sonra 41ST nolu otobüse binerek Üniversite durağında inebilirler.
  • Üniversite Sütlüce Yerleşkemizin yakınında bulunan yer: Miniatürk
  • Araçla gelecek olanlar D-100 çevre yolundan Sütlüce istikametine doğru ayrılabilirler. Haliç Kongre Merkezi tabelasını takip edebilirler.
  • Yerleşkemiz karşısında ispark bulunmaktadır.

Önemli Hususlar

• İlk gün kayıt işlemleri ve tanışma için saat:10.00'da Sütlüce Yerleşkesinde bulunmanızı rica ederiz.
  • Güvenlik amirliğinde isimleriniz olacak ve kontrollü geçiş sağlanacaktır, gerekli olması durumunda kimliklerinizi yanınızda bulundurunuz.
  • Bizimle liseyazokulu@halic.edu.tr mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
  • Öğle yemekleri 12.45-14.00 arasında üniversitemiz sütlüce yerleşkesi yemekhanesinde ücretsiz verilecektir.
  • Şehir dışından gelenler için konaklama imkanı bulunmamaktadır.
  • Öğrenciler kendi olananakları ile kampüse ulaşım sağlayacaktır.
  • 4 eğitim gününü tamamlayan lise öğrencilerine yaz okulu programını tamamladığına dair üniversitemiz onaylı katılım sertifikası verilecektir.
  • Derslerin tamamı C Blok C-101 nolu amfi'de yapılacaktır.
  • Program ücretsizdir.
  • Lise Yaz Okulu boyunca alacağınız derslerin listesi aşağıdaki gibidir. Günlük ders programı her gün 10.45'te dağıtılacaktır.

LİSE YAZ OKULU DERSLERİ

• Temel ve İleri Yaşam Desteği
  • Topluluk Önünde Konuşma
  • Zaman Yönetimi

Sizi üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız.
Haliç Üniversitesi

Kariyer Merkezi ve Mezun İlişkileri Müdürlüğü