• HIZLI ERİŞİM
  • captcha captcha

Tiyatro Bölümü Öğretim Görevlimiz Birce Akalay'ın Rektörümüz Sayın Melih Bulu'yu Ziyareti

11.05.2020

2009 Yılında Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro bölümünden mezun olarak sektöründe adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Birce Akalay aynı zamanda Üniversitemizde Tiyatro bölümü öğretim görevlisidir.

Akalay, Korona günlerinde Rektörümüz Prof.Dr. Melih Bulu’ya ziyarette bulundu.  Sosyal mesafe korunarak gerçekleşen bu ziyarette yeni uzaktan eğitim modelimiz Haliç-X ile ilk kez online eğitimi deneyimlediğinden bahseden ünlü oyuncu ile Rektörümüz arasında Konservatuvarın geleceği, öğrencilerin beklentileri ve sektörün ihtiyaçlarının görüşüldüğü keyifli bir sohbet gerçekleştirildi. Üniversitemizin Konservatuvarında yapılması düşünülen ortak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.