Sağlık Bilimleri Fakültesi'ne Dönüşerek Yepyeni İngilizce Bölümlerle Yola Devam Ediyoruz

19.06.2020

Haliç Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu,  2007-2008 yılında eğitime başlamış olup, 2011 yılında ilk mezunlarını vermiştir. Beslenme ve Diyetetik, Ebelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon gibi güçlü sağlık bölümleri bulunan Yüksekokul'umuzda teorik ve uygulamalı dersler 40 Öğretim Elemanı ile her yıl güncellenen müfredat doğrultusunda işlenmektedir.

Uluslararasılaşma stratejik hedefimiz doğrultusunda 2020-2021 eğitim-öğretim yılında açılacak olan İngilizce Beslenme ve Diyetetik ve İngilizce Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümleriyle küresel arenada rekabet edecek düzeyde nitelikli öğrenci yetiştirmeye Fakülte olarak devam ediyoruz.

2007-2008 yılında Sağlık Bilimleri Yüksekokulu olarak kurulan bölümlerimiz 2020-2021 akademik yılından itibaren Sağlık Bilimleri Fakültesi olarak varlığını sürdürecektir.