NAFSA Eğitim Fuarı 2015
Eklenme Tarihi : 02.06.2015

24-29 Mayıs 2015 tarihleri arasında Amerika’nın - Boston şehrinde yapılan 67. Geleneksel NAFSA Eğitim Fuarı’na Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Çetin ve İdari Direktörlerimizle birlikte DEİK “Study in Turkey” standında yer aldık.  NAFSA (National Association for Foreign Student Advisers) Fuarına bu yıl dünya çapında 90 ülkeden yaklaşık 11000 eğitim profesyonelini ağırlanmıştır. NAFSA fuarı, uluslararası eğitimi desteklemek, öğrenci değişim fırsatları yaratmak, profesyonel standartlar oluşturmak ve bu doğrultuda eğitim sektöründe bulunan profesyonellere eğitimler sunmaktadır. NAFSA fuarı, beklentilerin çok üzerinde, bilgi ve tecrübe alışverişinin üst düzeyde olduğu bir organizasyondur. Üniversitemiz standında , Avrupa, Amerika, Kanada, Kore ve Japonya’nın prestijli üniversiteleriyle görüşülmüş, ikili anlaşma yapılması için mutabakat sağlanmıştır.