MYO Yaşlı Bakımı Programı Öğrencileri Beyoğlu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Ziyareti
Eklenme Tarihi : 24.12.2015

Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı Programı öğrencileri  ‘’Yaşlı Bakım İlkeleri ve Uygulamaları I‘’ dersi kapsamında Yrd. Doç. Dr. Leman Kutlu  ve Öğr. Gör. Dilek Baykal gözetiminde  Beyoğlu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler.

Sosyal Yardım İşleri Müdürü Sn. Ali Koca tarafından Sosyal  Market, Banyo Hizmeti, Evde Bakım Hizmetleri, Çamaşır Yıkama Hizmeti, Aş Evi Yardımı, Engelli ve Yaşlı Evinde Temizlik Hizmetleri ile ilgili bilgilendirme ve tanıtım sunusu yapıldı. Sosyal market, lojistik birimi gezdirildi.

Ayrıca yapılan tüm hizmetleri tanıtan bilgilendirme broşürleri öğrencilerle paylaşıldı. Sn. Ali Koca’ya bize yaptığı rehberlik ve danışmanlık için teşekkür ederiz.