MYO Lojistik Programı Öğrencileri Logitrans Uluslararası Transport Lojistik Fuarı'na Katıldı!
Eklenme Tarihi : 04.12.2015

Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı öğrencileri, "İş Yeri Uygulamaları" dersi kapsamında İstanbul Fuar Merkezi'nde bu yıl 6. sı  gerçekleştirilen 22 ülkeden 220 katılımcının sağlandığı, Logitrans Uluslararası Transport Lojistik Fuarı'na katıldı.

Atlas Lojistik Ödülleri Töreninde bulunan öğrenciler; lojistik ve tedarik zinciri yönetimi, operasyon ve süreçlerinde karşılaşılan problemler ve sürdürülebilir lojistik faaliyetleri hakkında firmalarla görüşme imkanı buldular.

Ayrıca, eğitim aşamasında staj ve mezuniyet sonrası iş imkanları için potansiyel firmalarla bağlantılar kurarak sektörel bir kazanım elde ettiler.