• HIZLI ERİŞİM
  • captcha captcha

Mimarlık Bölümü 1.Sınıf Öğrencilerinin Bahar Dönemi Yıl sonu sergisi

11.06.2019

Mimarlık Bölümü 1.Sınıf Öğrencilerinin Bahar Dönemi Yıl sonu sergisi, Üniversite Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Sayın Yusuf Enes Topsakal, Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Melek Güneş Yavuzer, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Önder Küçükerman’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Serginin açılışında Mimari Projeye Giriş dersi, Mekan Atölyesi yürütücüleri Dr.Öğr.Üyesi Jülide Edirne Erdinç ve Öğr.Gör.Cumhur Gürsoy ve Mimarlık 1.Sınıf öğrencileri Eyüp Tekke Parkında yaptıkları Projeleri ve maketleri hakkında bilgi verdiler.

Sergide ayrıca Mimarlık Yüksek Lisans Proje II öğrencilerinin Dr.Öğr.Üyesi Suat Çakır’ın yürüttüğü ‘İstanbul’un Mirası’ konu başlığında altındaki

Bahar Dönemi Çalışmaları da Sayın  Yusuf Enes Topsakal’a ve Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Melek Güneş Yavuzer’e Prof. Önder Küçükerman’ın tarafından takdim edildi.