31.05.2020

Haliç Üniversitesi Konservatuvarımızın Değerli Akademisyenleri ve öğrencileri Fox Tv "Benimle Söyle" jürisinde üniversitemizi temsil ediyor

Fox Tv'nin ilgiyle izlenen ve yapımcılığını Med Yapım'ın üstlendiği, Türkiye'de şu ana kadar yapılan en kapsamlı ve kaliteli müzik yarışma programlarından olan "Benimle Söyle" jüri koltuğunda üniversitemizden kıymetli isimler yer alıyor.

Yüz kişiden oluşan muhteşem jürinin içinde Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Güldeniz Ekmen, çok değerli sanatçı hocamız Öğr.Gör. Melihat Gülses ve 21 Konservatuvar öğrencimiz yer almaktadır. Türkiye'nin önde gelen sanatçılarının jüri üyesi olarak bulunduğu yarışmada, Konservatuvarımızın Opera, Türk Musikisi ve Tiyatro öğrencilerinden:

Can Çokürkmez, Elif Beşinci, Ecem Korkmaz, Hayale Kerimova, Nida Öziskender, Büşra Varsak, Irmak Kutar, Neslihan Kuş, Botan Altunsaray, Berk Başaran, Meltem Erdemir, Berkin Kulaç , Sude Bahçekapılı, Tuğba Kavalcı, Kadir Batuhan Çakır, Selin Uygun, Ronkay Arslan, Berk İpekçi, Onur Çeçen, yüksek lisans öğrencisi Sönmez Haroğlu ve Sanatta Yeterlik Öğrencisi Sezer Akdağ dev jüri üyesi olarak yer almaktalar.

Birbirinden kıymetli seslerin yarıştığı program her Cumartesi saat 20.00'da Fox Tv ekranlarında müzik ziyafeti vermeye devam ediyor.